Kabul Ediyorum

Koru Expert’e En İnovatif Ürün Ödülü

Koru Sigorta’nın, yıl başında sektöre kazandırdığı “Koru Expert” projesi, Smart-i Awards 2022’de, en inovatif ürün kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sigortacılığın gelişmesini hedef alan ürün ve hizmetleri desteklemek, inovatif projeleri öne çıkararak bunların gelişimindeki iş modellerinin, deneyimlerin paylaşılmasını sağlamak ve sektördeki yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenlenen Smart-i Awards, 23 Haziran 2022 tarihinde, İş Sanat Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Dijital Dönüşüm, En İnovatif Ürün, En İyi Tutundurma, Pazarlama Başarısı, En İnovatif Hızlandırma Programı, Fark Yaratanlar, Sosyal Sorumluluk, Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi, Yılın Ekibi ve Yılın InsurTech'i olmak üzere 9 kategoride verilen ödüllerde, Koru Sigorta’nın kaskoyu çok daha ulaşılabilir hale getirdiği “Koru Expert” projesi, En İnovatif Ürün kategorisinde Bronz Smart-i ödülünü aldı.

Sigortalıların yoğun ilgi gösterdiği ve acentelerin yeni sigortalı kazanımına da olumlu etki etmesi nedeniyle memnun oldukları Koru Expert, kazandığı ödül ile de başarısını göstermiş oldu.

Koru Expert, vade boşluğu bulunan veya ilk kez kasko poliçesi yaptıracak sigortalılara, ücretsiz ekspertiz koşulu ile uygun fiyatlı kasko poliçesi sahibi olma imkânı sunuyor.

numarasından iletişime geçebilirsiniz