Kabul Ediyorum

Koru Sigorta fidanları, Koru Sigorta Hatıra Ormanı’na dönüşüyor

Koru Sigorta’nın, Ağustos ayında başlattığı “Her Kaskoya Bir Fidan” kampanyası kapsamında ulaşılan 28 bin fidan, Koru Sigorta Hatıra Ormanı’na dönüşüyor.

Sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarını sürdüren Koru Sigorta, doğayı ve çevreyi korumak amacıyla yeni bir projeye daha imza attı.

Koru Sigorta, 28 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve Akdeniz, Ege, Marmara, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 49 ilde meydana gelen orman yangınları nedeniyle ülkedeki ağaçlandırmayı desteklemek amacıyla, 2021’in Ağustos ayında, “Her Kaskoya Bir Fidan” kampanyası başlatmış ve kampanya kapsamında, yıl sonuna kadar düzenlenecek her kasko poliçesi için bir adet fidan bağışında bulunacağını belirtilmişti.

Koru Sigorta’dan yapılan açıklamada, ormanların eski haline gelmesi için farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında, 2021 yıl sonu itibariyle 28 bin adet fidana ulaşıldığı ve bu fidanların Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı (OGEM-VAK) ile imzaladıkları protokol kapsamında, Koru Sigorta Hatıra Ormanı’na dönüştürüleceği belirtildi.

Bu proje ile sürdürülebilir gelecek için en önemli öğelerden olan ormanları yeniden yeşertmeyi amaçlayan Koru Sigorta, 2020 yılında Hatay’da meydana gelen yangın sonrasında da fidan bağışında bulunduğunu açıklamış ve sektördeki diğer şirketlerin de yeşillendirme çalışmalarına katılımı için öncülük etmişti.

numarasından iletişime geçebilirsiniz