Kabul Ediyorum

Uluslararası Sigorta Fuarı’nda Koru Sigorta rüzgârı esti

Koru Sigorta, sektör profesyonellerini bir araya getirmek, iş birliklerini ve toplumdaki sigorta penetrasyon oranını artırmak amacıyla bu yıl ilk kez 3-5 Mart tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’nde yerini aldı.

Ulusal ve uluslararası birçok sigortacının buluştuğu Fuar’ın aynı zamanda Sosyal Sorumluluk Sponsorluğunu da üstlenerek her bir katılımcı adına “Koru Sigorta Hatıra Ormanı” nda yer alacak fidan bağış sertifikası düzenleyen Koru Sigorta, açtığı stand ile de ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

Sigorta ve katılım sigorta şirketleri, reasürans şirketleri, hayat ve emeklilik şirketleri, sigorta acenteleri, sigorta eksperleri, sigorta reasürans brokerleri, sektör kuruluşları, insurtech firmaları gibi sektörden birçok katılımcının ağırlandığı Fuar kapsamında, Koru Sigorta şu ifadelerde bulundu:

“Koru Sigorta olarak sigortalılık oranını artıracak yeni ürünlerle sigortalıyı buluştururken, sigorta sektörü için büyük önem taşıyan, ulusal ve uluslararası birçok paydaşı bir araya getiren bu organizasyonun Sosyal Sorumluluk Sponsoru olarak da yerimizi almaktan büyük mutluluk duyuyoruz”

numarasından iletişime geçebilirsiniz